Termeni si conditii

01. Continutul informatiilor

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general, venind din partea firmei SC KLASS PRODEXPORT SRL.

02. Drepturile asupra continutului

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC KLASS PRODEXPORT SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului SC KLASS PRODEXPORT SRL (www.klass.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC KLASS PRODEXPORT SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC KLASS PRODEXPORT SRL

03. Obiectivul continutului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. SC KLASS PRODEXPORT SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau informatiile prezentate in site este rugata sa contacteze SC KLASS PRODEXPORT SRL prin unul din mijloacele aflate în pagina “Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau informatiei in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

04. Legaturi cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC KLASS PRODEXPORT SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. SC KLASS PRODEXPORT SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

05. Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii informatiilor disponibile pe site. Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate informatiile si/sau serviciile SC KLASS PRODEXPORT SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau informatiile solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site, vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

06. Informatii oferite prin intermediul acestui site

Orice persoana care viziteaza site-ul SC KLASS PRODEXPORT SRL (www.klass.ro) si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC KLASS PRODEXPORT SRL in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre SC KLASS PRODEXPORT SRL a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre SC KLASS PRODEXPORT SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site); alte activitati intreprinse de SC KLASS PRODEXPORT SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC KLASS PRODEXPORT SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Intrand pe acest site declarati ca:
“Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare”.