• Pentru a intelege produsele folosite in productia publicitara, trebuie inteleasa mai intai valoarea semnalisticii si determinata importanta semnelor publicitare pentru succesul afacerii sau pentru influentarea comportamentului consumatorilor finali. Ne-am luat libertatea de a decide ca faptele sunt mai impresionante si mai semnificative decat vorbele. Daca sunteti de alta parere, va rugam sa nu ezitati in a ne contacta.
  • Semnalistica pentru fatade

   Semnalistica de exterior este o componenta critica a vizibilitatii, necesitand o atentie sporita. Ea determina gradul de memorare a locatiei sau a produselor si serviciilor disponibile la locatia respectiva. In acelasi timp reimprospateaza memoria si extinde efortul altor mijloace de publicitate. Pe de alta parte, semnalistica de exterior atrage clienti noi pe care ii impulsioneaza sa viziteze spatiul remarcat sau sa cumpere ceva.

   Nu trebuie sa uitam ca scopul principal al publicitatii este acela de a schimba sau influenta comportamentul consumatorului.

  • Indoor / POSM

   Suntem in masura sa proiectam si sa producem o varietate nelimitata de semne de interior realizate in scopul de a transmite mesaje diverse. Semnalistica de interior delimiteaza spatiul de afaceri localizat in cadrul unei cladiri comune, precum un mall, o cladire in care isi au sediul mai multe companii, un complex de divertisment, punct de vanzare sau poate fi indreptata direct spre consumatorul final in punctele de vanzare.

   Semnalistica de interior are doua scopuri pricipale: (1) acela de a influenta decizia de cumparare si de a mari eficacitatea anumitor "puncte de vanzare"; si (2) acela de a oferi indrumare intr-o maniera sigura si eficienta.

  • Rooftop

   Rooftop-urile / spectaculars sunt semne de mari dimensiuni amplasate pe terasele cladirilor, cu un puternic impact asupra privitorilor, consolidand imaginea de "brand" a unei companii si constientizarea in mintea consumatorilor.


  • Totem / Unipole

   Totemurile sunt semnele luminoase / neluminoase verticale, amplasate de obicei pe o structura fixata intr-o fundatie, structura care este in general imbracata cu aluminiu, ACM - alucobond, Plexiglas, policarbonat, etc.

   Unipolurile si panourile sunt elemente de semnalistica cu doua sau mai multe fete, illuminate sau nu, amplasate in general in zonele cu traffic intens si cu maxima vizibilitate. Ele ajuta la consolidarea imaginii de "brand", prin mesaj si originalitate daca sunt integrate corect in peisajul urban.
   O gama larga de modele si dimensiuni vas tau la dispozitie sau pot fi create special pentru dvs daca regulile de brand nu impun anumite conditii.

  • Decorari Auto

   Folie tip carbon, print digital de inalta rezolutie, windows graphic, folie cutter plotter – toate aceste materiale pot schimba imaginea autovehiculului dvs intr-o maniera eleganta si utila.

  • Alte categorii