MODALITATE DE REALIZARE

Este un portal de dezinfectare realizat dintr-o structura de aluminiu modelata si placata pe curb pentru delimitare cu policarbonat opac.

La interior este prevazut perimetral cu un sistem de pulverizare substante de igienizare cu ajutorul unui furtun de inalta presiune si a unor duze metalice.

Partea de presiune este asigurata de o pompa 4 bari alimentata de la reteua electrica ce absoarbe substanta de igienizare dintr-un rezervor PVC de 60L capacitate si o impinge prin duzele metalice in interiorul portalului sub forma de ceata fina. Pornirea sistemului este asigurata de un sensor PIR amplasat deasupra portalului cu o temporizare ce poate fi incadrata intre 10 sec – 60 sec.

Portalul poate fi folosit la intrarea in Casa, Magazine, Banci, Centre Comerciale si in orice loc public cu potential virusologic. Folosit atat la interior cat si la exterior, echiparea acestuia outdoor este optionala, alaturi de alteoptiuni disponile cum ar fi counter de numerotare acces persoane prin portal, culori personalizate, perdele de separatie, covor dezinfectant pentru incaltari.

Portalul de dezinfectie pare o contructie simpla dar executata pentru trafic greu, calculata pentru o functionare de peste 20 ore/ zi si 6000 de accesari zilnice.

DETALII TEHNICE:

Consum electric: 1200 W/hTemporizare pulverizare: DaAlimentare: 220VDimensiuni: 2100 x 1500 x 1000 mmPresiune pompa: 4 bar

GARANTIE:

Capacitate rezervor: 60LConsum substanta activa: 15 l/24 hProtectie: IP40 - 65Lungime cablu de alimentare: 2 m