Parteneriat intre Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Samsung

26.03.2012


 

KLASS a realizat semnalistica luminoasa Samsung de pe Biblioteca Nationala a Romaniei

KLASS PRODEXPORT, lider in productia semnalistica in Romania incepand din anul 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica Samsung si cele 2 ecrane LED de pe Biblioteca Nationala a Romaniei

 

(Bucuresti, 26 Martie 2012). KLASS PRODEXPORT, lider in productia semnalistica in Romania incepand din anul 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica Samsung de pe Biblioteca Nationala a Romaniei.

Proiectul face parte din parteneriatul incheiat intre Ministerul Culturii si Patrimoniului National si compania Samsung.

Lucrarile de executie si montaj au durat 2 luni si au fost conditionate de aprovizionarea cu cele 2 ecrane LED avand fiecare 6,4 x 4,8 m. Cele 2 ecrane vor functiona in tandem si vor oferi informatii de interes general despre evenimentele promovate de Biblioteca Nationala a Romaniei si Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Caseta luminoasa Samsung a fost executata din aluminiu cu partea frontala din substrat flexibil inscriptionat cu folie adeziva si iluminata in intregime cu LEDuri.

Detalii despre proiect aici.

 

Despre KLASS

Infiintata in anul 1992, compania de productie publicitara Klass este lider in industria de comunicare semnalistica din Romania in ultimii 20 de ani pentru care proiecteaza, executa si monteaza la cheie proiecte si sisteme complexe de comunicare semnalistica indoor – outdoor, imbinate coerent de la sisteme de comunicare independenta pana la constructii, galerii si ansambluri comerciale sau de petrecere a timpului liber de cea mai mare anvergura din Romania.

 

Lucrand cu echipe multidisciplinare de pana la 80 de angajati care isi desfasoara activitatea sub acreditarea si responsabilitatea standardelor de calitate ISO 9001, Klass a realizat incepand de la infiintare si pana in prezent proiecte in valoare totala de peste 15 Milioane de euro, executand repere si sisteme de comunicare semnalistica pentru sute de marci si clienti din randul celor mai mari investitori in marketing si comunicare. Printre clientii Klass se numara AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, galeriile comerciale Carrefour, Ursus Breweries. Mai multe detalii, pe website-ul companiei (www.klass.ro )