KLASS a realizat comunicarea semnalistica AFI Palace Cotroceni

21.12.2009


KLASS a realizat comunicarea semnalistica AFI Palace Cotroceni

KLASS PRODEXPORT, reper important in productia de semnalistica din Romania incepand din anul 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica AFI Palace Cotroceni.


 

(Bucuresti, 21 Decembrie 2009). KLASS PRODEXPORT, reper important in productia de semnalistica din Romania incepand din anul 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat intreaga semnalistica AFI Palace Cotroceni.

 

Desfasurat pe o durata de 6 luni, echipa de productie Klass a realizat intreaga semnalistica proiectand, executand si instaland peste 50 de tipuri de repere - totemuri, litere independente, semnalistica indicatoare, inscriptionari pereti, structuri metalice -  atat in interiorul, cat si in vecinatatea mall-ului. Complexul proiect de productie semnalistica se regaseste dispus incepand cu subsolul -1 pana la peste 40 m deasupra solului, cele mai inalte repere semnalistice fiind amplasate la o inaltime de 43 m pe turnul din sud.

 

Inserarea in cadrul denumirii mall-ului a cuvantului “Cotroceni” precum si amplasarea lui in vecinatatea selectului cartier cu acelasi nume, au fost inca de la inceput motive pentru a accentua nota de eleganta si calitatea finisajelor acestui proiect. Aceste caracteristici trebuiau sa se regaseasca in conceptul, desingul si materialele tuturor reperelor de semnalistica executate si instalate in cadrul proiectului.

 

Desi costul are o importanta covarsitoare in orice reper fabricat, beneficiarii intregului proiect semnalistic nu au ales nici pe departe modalitati de executie si materiale raportandu-se la „pret”. Pentru realizarea semnalisticii  AFI Palace Cotroceni, productia Klass a lucrat la turatie maxima cu inox, sticla, LED, Plexiglas dual color sau LCD-uri. Atentia la detalii a adus corectii pentru executia in cele mai mici detalii a fiecarui reper instalat.

 

Data de timpii de constructie si corelare cu celalti furnizori din santier, durata de 6 luni de realizare a proiectului este specifica proiectelor complexe care se subordoneaza dorintei arhitectilor de a aproba reperele in diverse faze de executie. Echipa Klass a colaborat astfel cu o echipa de arhitecti straini, reusind astfel sa imbine cerintele de design si materiale impuse de productia complexului AFI Palace Cotroceni cu experienta de productie dobandita pe parcursul a 20 de ani de proiecte semnalistice dintre cele mai complexe realizate pe piata romaneasca.

 

Avand o iluminare bazata pe tehnologia LED, in productia intregului proiectului semnalistic AFI Palace Cotroceni realizat de Klass s-au folosit peste 150 000 de Led-uri, litere cu volume de pana la 300 mm – oarecum neobisnuit pentru o litera de 1 m inaltime, dar cu efecte vizuale deosebite, peste 250 mp de sticla decorata, panouri slim de 920 x 820 mm si 15 mm grosime full iluminate executate si instalate in zona lifturilor, inox satinat pentru litere, totemuri si sigle. Intregul proiect a necesitat vopsire si decorarea a peste 12 000 mp pereti si coloane in zonele de parcare.

 

Despre KLASS

Infiintata in anul 1992, compania de productie publicitara Klass este un reper important in industria de comunicare semnalistica din Romania in ultimii 20 de ani pentru care proiecteaza, executa si monteaza la cheie proiecte si sisteme complexe de comunicare semnalistica indoor – outdoor, imbinate coerent de la sisteme de comunicare independenta pana la constructii, galerii si ansambluri comerciale sau de petrecere a timpului liber de cea mai mare anvergura din Romania.

 

Lucrand cu echipe multidisciplinare care isi desfasoara activitatea sub acreditarea si responsabilitatea standardelor de calitate ISO 9001, Klass a realizat incepand de la infiintare si pana in prezent proiecte dintre cele mai diverse, executand repere si sisteme de comunicare semnalistica pentru sute de marci si clienti din randul celor mai mari investitori in marketing si comunicare. Printre clientii Klass se numara AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, galeriile comerciale Carrefour, Ursus Breweries, JTI, Phillip Morris, Toyota si multi altii. Mai multe detalii, pe website-ul companiei (www.klass.ro )