KLASS a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica Sun Plaza Bucuresti.

08.03.2010


KLASS a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica Sun Plaza Bucuresti.

KLASS PRODEXPORT, reper important in productia de semnalistica  in Romania din 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica pentru cel mai mare mall din Romania – Sun Plaza Bucuresti. In cadrul lucrarilor de constructie a mall-ului care au durat mai bine de 4 ani, implementarea reperelor de semnalistica a avut la dispozitie doar 10 saptamani.

 

( Bucuresti, 8 martie 2010 ). KLASS PRODEXPORT, reper important in productia de semnalistica in Romania din 1992, a proiectat, dezvoltat si instalat semnalistica pentru cel mai mare mall din Romania – Sun Plaza Bucuresti. In cadrul lucrarilor de constructie a mall-ului care au durat mai bine de 4 ani, implementarea reperelor de semnalistica a avut la dispozitie doar 10 saptamani.

 

Pe durata intregului termen de desfasurare a lucrarilor, echipa Klass a proiectat si executat mock-up-uri, a executat si instalat lucrari -  peste 20 000 mp de decoratiuni murale si aproximativ 450 de repere de semnalistica. Instalarea tuturor reperelor si corelarea timpilor necesari fiecarei operatii cu cele apartinand altor furnizori din santierul de constructie al Sun Plaza Bucuresti a reprezentat una dintre cele mai importante sarcini pentru fabrica si echipa de productie semnalistica de la Klass.

 

Coordonarea cu ceilalti furnizori in vederea finalizarii montajelor a facut ca la deschiderea oficiala a Sun Plaza din 25 februarie, 90% din semnalistica era montata la cheie, restul de doar 10% fiind incheiata odata cu lucrarile de decorare si finalizare a galeriilor comerciale.

 

Experienta dobandita in urma dezvoltarii unor proiecte similare cum ar fi Baneasa Shopping City  si AFI Palace Cotroceni au constituit un punct important in castigarea si dezvoltarea ulterioara a proiectului care avea sa fie unul dintre cele mai complexe lucrari realizate de echipele de proiectare, executare si montaj de la Klass. De-a lungul dezvoltarii sale, intregul proiect de semnalistica Sun Plaza Bucuresti a antrenat complexe modificari de structura si realizare, atat din punct de vedere cantitativ, cat si din punct de vedere al detaliilor de executie.

 

Privite individual, reperele componente ale proiectului de semnalistica Sun Plaza se incadreaza in sfera clasicului: litere volumetrice independente, totemuri, casete si elemente de semnalistica suspendata luminoase si neluminoase, dar si elemente de décor mural de diverse dimensiuni, vopsitorie si elemente grafice pentru pereti si podea in parcarea subterana. Pe langa designul care a apartinut echipei de arhitecti a beneficiarului, Klass a completat cu partea de proiectare si solutii tehnice.

 

Despre KLASS

Infiintata in anul 1992, compania de productie publicitara Klass este un reper important in industria de comunicare semnalistica din Romania in ultimii 20 de ani pentru care proiecteaza, executa si monteaza la cheie proiecte si sisteme complexe de comunicare semnalistica indoor – outdoor, imbinate coerent de la sisteme de comunicare independenta pana la constructii, galerii si ansambluri comerciale sau de petrecere a timpului liber de cea mai mare anvergura din Romania.

 

Lucrand cu echipe multidisciplinare care isi desfasoara activitatea sub acreditarea si responsabilitatea standardelor de calitate ISO 9001, Klass a realizat incepand de la infiintare si pana in prezent proiecte dintre cele mai diverse, executand repere si sisteme de comunicare semnalistica pentru sute de marci si clienti din randul celor mai mari investitori in marketing si comunicare. Printre clientii Klass se numara AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, galeriile comerciale Carrefour, Ursus Breweries, JTI, Phillip Morris, Toyota si multi altii. Mai multe detalii, pe website-ul companiei (www.klass.ro )