Confidentialitate

Accesand si navigand pe acest site, acceptati automat, termenii de utilizare descrisi mai jos.

01.Politica pastrarii confidentialitatii

Notiunea de “date personale” se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. SC KLASS PRODEXPORT SRL nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si legile romanesti in vigoare.

02.Spam

SC KLASS PRODEXPORT SRL este total impotriva spam-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Cu permisiunea dvs. SC KLASS PRODEXPORT SRL va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

03.Conditii de utilizare a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site cu conditia sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte notiuni despre drepturile de proprietate continuta in orice informatie preluate de pe acest site. Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea/consimtamantul in scris al SC KLASS PRODEXPORT SRL.

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fara o alta notificare speciala. SC KLASS PRODEXPORT SRL poate modifica oricand termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, fara notificare premeditara. Link-urile spre acest site sunt permise numai catre pagina principala (“Home”). Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al lui SC KLASS PRODEXPORT SRL. Includerea in site-uri cu frame-uri, in care acest site este o pagina din cadrul frame-ului, este strict interzisa.